TEKLİF AL
TR
Enerji Yönetimi
Enerji sektöründe Mikrodev; endüstriyel otomasyon ürünleri ve SCADA yazılımları ile yenilenebilir enerji, petrol & gaz otomasyonu, güç yönetimi, enerji izleme gibi alanlarda çözümler sunmaktadır.

Enerji Yönetimi

Enerji yönetiminde kaynakların verimli kullanılması öncelikli bir konudur; zira, enerji kaynaklarının verimli kullanılması, çevresel etkileri azaltmak, enerji maliyetlerini düşürmek ve enerji sıkıntısını azaltmak için elzemdir. Ayrıca, verimli enerji kullanımı, ülkenin enerji güvenliğini artırmak ve ülkenin enerji ihtiyacını karşılamak için daha az enerji kaynaklarına ihtiyaç duymasını sağlamaktadır.

Enerji tedarikçilerinin de tutumlarını bu hassasiyetler doğrultusunda değiştirmeleri gerekmektedir. Enerji sistemlerinde üretimden tüketime kadar tüm süreçler dikkatle takip edilmelidir. Trafo istasyonları ve yenilenebilir enerji istasyonlarının verileri güvenli bir şekilde göndermesi, verilerin arşivlenmesi ve analiz edilmesi gerekir. Mikrodev, endüstriyel otomasyon ürünleri ve SCADA yazılımları ile bu doğrultuda çözümler sunmaktadır. Enerji sektöründe kullanılan IEC 60870-5-101/103/104, IEC 61850, DNP3, MODBUS, MQTT vb. gibi telemetri protokolü destekli ürünler üretilmektedir. Ayrıca Mikrodev ürünleri aşırı soğuk ve yüksek sıcaklıktaki havalarda yüksek kullanılabilirlik sunar.

KATALOG